הודעת פרטיות

עודכן לאחרונה  09 באוגוסט 2020

 

תודה שבחרת להיות חלק מהקהילה שלנו ב  Lavic Spa Salon Ltd  ("החברה", "אנחנו", "אנחנו" או "שלנו"). אנו מחויבים להגן על המידע האישי שלך ועל זכותך לפרטיות. אם יש לך שאלות או חששות לגבי הודעת פרטיות זו, או הנוהלים שלנו בנוגע למידע האישי שלך, אנא צור איתנו קשר בכתובת  lavic.info@gmail.com.

כאשר אתה  בקר באתר שלנו  http://www.lavicspasalon.com  (האתר"),  ובאופן כללי יותר, השתמש בכל אחד מהשירותים שלנו ("השירותים", הכוללים את  אתר האינטרנט), אנו מעריכים שאתה סומך עלינו עם המידע האישי שלך. אנו לוקחים את הפרטיות שלך ברצינות רבה. בהודעת פרטיות זו, אנו מבקשים להסביר לך בצורה הברורה ביותר האפשרית איזה מידע אנו אוספים, כיצד אנו משתמשים בו ואילו זכויות יש לך ביחס אליו. אנו מקווים שתקדיש זמן לקרוא אותו בעיון, מכיוון שהוא חשוב. אם יש תנאים כלשהם בהודעת פרטיות זו  שאינך מסכים איתו, אנא הפסק את השימוש בשירותים שלנו באופן מיידי.

הודעת פרטיות זו חלה על כל המידע שנאסף באמצעות השירותים שלנו (אשר, כמתואר לעיל, כולל שלנו  אתר אינטרנט), כמו גם כל שירותים, מכירות, שיווק או אירועים קשורים.

אנא קרא את הודעת הפרטיות הזו  בזהירות מכיוון שזה יעזור לך להבין מה אנחנו עושים עם המידע שאנו אוספים.

 

תוכן העניינים

1. איזה מידע אנחנו אוספים?

2. כיצד אנו משתמשים במידע שלך?

3. האם המידע שלך ישותף עם מישהו?

4. כמה זמן אנחנו שומרים את המידע שלך?

5. מהן זכויות הפרטיות שלך?

6. בקרות עבור תכונות אל-לא-מעקב

7. האם לתושבי קליפורניה יש זכויות פרטיות ספציפיות?

8. האם אנו מבצעים עדכונים להודעה זו?

9. כיצד תוכל ליצור איתנו קשר לגבי הודעה זו?

 

1. איזה מידע אנחנו אוספים?


מידע אישי שאתה מגלה לנו

בקצרה:  אנו אוספים מידע שאתה מספק לנו.

אנו אוספים מידע אישי שאתה מספק לנו מרצון כאשר אתה  להירשם ב-  אתר אינטרנט,  להביע עניין בקבלת מידע עלינו או על המוצרים והשירותים שלנו, כאשר אתה משתתף בפעילויות באתר  אתר אינטרנט  או אחרת כאשר אתה יוצר איתנו קשר.

המידע האישי שאנו אוספים תלוי בהקשר של האינטראקציות שלך איתנו ועם  אתר האינטרנט, הבחירות שאתה עושה והמוצרים והתכונות שבהם אתה משתמש. המידע האישי שאנו אוספים עשוי לכלול את הדברים הבאים:

מידע אישי שסופק על ידך.  אנחנו אוספים  שמות;  מספרי טלפון;  כתובות דוא"ל;  כתובות דואר;  ומידע דומה אחר.

כל המידע האישי שאתה מספק לנו חייב להיות נכון, מלא ומדויק, ועליך להודיע לנו על כל שינוי במידע אישי כזה.

 

 

2. כיצד אנו משתמשים במידע שלך?

בקצרה:  אנו מעבדים את המידע שלך למטרות המבוססות על אינטרסים עסקיים לגיטימיים, קיום החוזה שלנו איתך, עמידה בהתחייבויות החוקיות שלנו ו/או הסכמתך.

אנו משתמשים במידע אישי שנאסף דרך שלנו  אתר אינטרנט  למגוון מטרות עסקיות המתוארות להלן. אנו מעבדים את המידע האישי שלך למטרות אלו בהסתמך על האינטרסים העסקיים הלגיטימיים שלנו, על מנת להתקשר או לבצע חוזה איתך, בהסכמתך ו/או לשם עמידה בהתחייבויות המשפטיות שלנו. אנו מציינים את עילות העיבוד הספציפיות עליהן אנו מסתמכים לצד כל מטרה המפורטת להלן.

אנו משתמשים במידע שאנו אוספים או מקבלים:

  • כדי להקל על תהליך יצירת החשבון והכניסה.  אם תבחר לקשר את חשבונך איתנו לחשבון צד שלישי (כגון חשבון Google או פייסבוק שלך), אנו משתמשים במידע שאיפשרת לנו לאסוף מאותם צדדים שלישיים כדי להקל על יצירת החשבון ותהליך הכניסה לביצוע ה- חוזה.
     

  • לפרסם המלצות.  אנו מפרסמים המלצות על שלנו  אתר אינטרנט  שעשוי להכיל מידע אישי. לפני פרסום עדות, נקבל את הסכמתך לשימוש בשמך ואת הסכמת העדות. אם ברצונך לעדכן, או למחוק את המלצתך, אנא צור איתנו קשר בכתובת  lavic.info@gmail.com  והקפד לכלול את שמך, מיקום העדות שלך ופרטים ליצירת קשר.
     

  • בקש משוב.  אנו עשויים להשתמש במידע שלך כדי לבקש משוב וכדי ליצור איתך קשר לגבי השימוש שלך ב- שלנו  אתר אינטרנט.
     

  • כדי לאפשר תקשורת בין משתמש למשתמש.  אנו עשויים להשתמש במידע שלך על מנת לאפשר תקשורת ממשתמש למשתמש בהסכמת כל משתמש.
     

  • לניהול חשבונות משתמש. אנו עשויים להשתמש במידע שלך למטרות ניהול החשבון שלנו ושמירתו תקינה.

 

  • כדי לשלוח לך מידע ניהולי.  אנו עשויים להשתמש במידע האישי שלך כדי לשלוח לך מידע על מוצרים, שירותים ותכונות חדשות ו/או מידע על שינויים בתנאים, התנאים והמדיניות שלנו.
     

  • כדי להגן על השירותים שלנו.  אנו עשויים להשתמש במידע שלך כחלק מהמאמצים שלנו לשמור על שלנו  אתר אינטרנט  בטוח ומאובטח (לדוגמה, לניטור ומניעת הונאות).
     

  • כדי לאכוף את התנאים, התנאים והמדיניות שלנו למטרות עסקיות, כדי לעמוד בדרישות החוק והרגולציה או בקשר עם החוזה שלנו.
     

  • להיענות לבקשות משפטיות ולמנוע נזק.  אם נקבל זימון או בקשה משפטית אחרת, ייתכן שנצטרך לבדוק את הנתונים שאנו מחזיקים כדי לקבוע כיצד להגיב.

 

  • למלא ולנהל את ההזמנות שלך.  אנו עשויים להשתמש במידע שלך כדי למלא ולנהל את ההזמנות, התשלומים, ההחזרות וההחלפות שלך שבוצעו באמצעות  אתר אינטרנט.
     

  • ניהול הגרלות פרסים ותחרויות.  אנו עשויים להשתמש במידע שלך כדי לנהל הגרלות פרסים ותחרויות כאשר תבחר להשתתף בתחרויות שלנו.
     

  • לספק ולהקל על אספקת השירותים למשתמש.  אנו עשויים להשתמש במידע שלך כדי לספק לך את השירות המבוקש.
     

  • להגיב לפניות משתמשים/להציע תמיכה למשתמשים.  אנו עשויים להשתמש במידע שלך כדי להגיב לפניות שלך ולפתור כל בעיה פוטנציאלית שתהיה לך עם השימוש בשירותים שלנו.

 

  • לשלוח לך תקשורת שיווקית וקידום מכירות.  אנו ו/או שותפי השיווק של צד שלישי שלנו עשויים להשתמש במידע האישי שאתה שולח לנו למטרות השיווק שלנו, אם זה בהתאם להעדפות השיווק שלך. למשל, כאשר מביעים עניין בקבלת מידע עלינו או שלנו  אתר אינטרנט, הרשמה לשיווק או פנייה אחרת אלינו, נאסוף ממך מידע אישי. אתה יכול לבטל את הסכמתך לאימיילים השיווקיים שלנו בכל עת (ראה " מהן זכויות הפרטיות שלך " למטה).
     

  • העבירו לכם פרסום ממוקד.  אנו עשויים להשתמש במידע שלך כדי לפתח ולהציג תוכן ופרסום מותאמים אישית (ולעבוד עם צדדים שלישיים שעושים זאת) המותאמים לתחומי העניין ו/או המיקום שלך ולמדוד את יעילותו.

 

  • למטרות עסקיות אחרות.  אנו עשויים להשתמש במידע שלך למטרות עסקיות אחרות, כגון ניתוח נתונים, זיהוי מגמות שימוש, קביעת האפקטיביות של מסעות הפרסום שלנו וכדי להעריך ולשפר את  אתר אינטרנט, מוצרים, שיווק והניסיון שלך.  אנו עשויים להשתמש ולאחסן מידע זה בצורה מצטברת ואנונימית כך שהוא לא ישויך למשתמשי קצה בודדים ולא יכלול מידע אישי. לא נשתמש במידע אישי מזוהה ללא הסכמתך.

 

 

3. האם המידע שלך ישותף עם מישהו?

בקצרה:   אנו משתפים מידע רק בהסכמתך, כדי לציית לחוקים, כדי לספק לך שירותים, כדי להגן על זכויותיך או כדי למלא חובות עסקיות.

אנו עשויים לעבד או לשתף את הנתונים שלך שאנו מחזיקים בהתבסס על הבסיס המשפטי הבא:

  • הסכמה:  אנו עשויים לעבד את הנתונים שלך אם נתת לנו הסכמה ספציפית להשתמש במידע האישי שלך למטרה מסוימת.
     

  • אינטרסים לגיטימיים:  אנו עשויים לעבד את הנתונים שלך כאשר הדבר נחוץ באופן סביר כדי להשיג את האינטרסים העסקיים הלגיטימיים שלנו.
     

  • ביצוע חוזה:  כאשר התקשרנו איתך בחוזה, אנו עשויים לעבד את המידע האישי שלך כדי למלא את תנאי החוזה שלנו.
     

  • חובות משפטיות:  אנו עשויים לחשוף את המידע שלך במקום בו אנו נדרשים על פי חוק לעשות זאת כדי לציית לחוק החל, בקשות ממשלתיות, הליך שיפוטי, צו בית משפט או הליך משפטי, כגון בתגובה לצו בית משפט או הזמנה לדין (כולל בתגובה לרשויות ציבוריות כדי לעמוד בדרישות הביטחון הלאומי או אכיפת החוק).
     

  • תחומי עניין חיוניים:  אנו עשויים לחשוף את המידע שלך כאשר אנו מאמינים כי יש צורך לחקור, למנוע או לנקוט בפעולה בנוגע להפרות פוטנציאליות של המדיניות שלנו, חשד להונאה, מצבים הכרוכים באיומים פוטנציאליים על ביטחונו של כל אדם ופעילויות בלתי חוקיות, או כראיה בהתדיינות משפטית שבה אנחנו מעורבים.

באופן ספציפי יותר, ייתכן שנצטרך לעבד את הנתונים שלך או לשתף את המידע האישי שלך במצבים הבאים:

  • העברות עסקים.  אנו עשויים לשתף או להעביר את המידע שלך בקשר עם, או במהלך משא ומתן על, כל מיזוג, מכירה של נכסי חברה, מימון או רכישה של כל או חלק מהעסק שלנו לחברה אחרת.

 

 

4. כמה זמן אנחנו שומרים את המידע שלך?

בקצרה:   אנו שומרים את המידע שלך כל עוד נדרש כדי למלא את המטרות המפורטות בהודעת פרטיות זו  אלא אם כן נדרש אחרת בחוק.

אנו נשמור את המידע האישי שלך רק כל עוד הוא נחוץ למטרות המפורטות בהודעת פרטיות זו, אלא אם כן נדרשת או מותרת תקופת שמירה ארוכה יותר על פי חוק (כגון מס, חשבונאות או דרישות משפטיות אחרות). שום מטרה בהודעה זו לא תחייב אותנו לשמור את המידע האישי שלך ליותר מ  פרק הזמן שבו למשתמשים יש חשבון אצלנו.

כאשר אין לנו צורך עסקי לגיטימי מתמשך לעבד את המידע האישי שלך, אנו נמחק או נהפוך מידע כזה לאנונימי, או, אם הדבר אינו אפשרי (לדוגמה, מכיוון שהמידע האישי שלך נשמר בארכיוני גיבוי), אנו נבצע בצורה מאובטחת לאחסן את המידע האישי שלך ולבודד אותו מכל עיבוד נוסף עד לאפשרות המחיקה.

 

5. מהן זכויות הפרטיות שלך?

בקצרה:   באזורים מסוימים, כגון האזור הכלכלי האירופי, יש לך זכויות המאפשרות לך גישה ושליטה רבה יותר למידע האישי שלך.  אתה יכול לבדוק, לשנות או לסיים את חשבונך בכל עת.

באזורים מסוימים (כמו האזור הכלכלי האירופי), יש לך זכויות מסוימות על פי חוקי הגנת הנתונים החלים. אלה עשויים לכלול את הזכות (i) לבקש גישה ולקבל עותק של המידע האישי שלך, (ii) לבקש תיקון או מחיקה; (iii) להגביל את העיבוד של המידע האישי שלך; וכן (iv) אם רלוונטי, לניידות נתונים. בנסיבות מסוימות, ייתכן שתהיה לך גם הזכות להתנגד לעיבוד המידע האישי שלך. כדי להגיש בקשה כזו, אנא השתמש ב-  פרטי התקשרות  מסופק להלן. אנו נשקול ונפעל בהתאם לכל בקשה בהתאם לחוקי הגנת המידע החלים.

אם אנו מסתמכים על הסכמתך לעיבוד המידע האישי שלך, יש לך הזכות לבטל את הסכמתך בכל עת. עם זאת, שים לב שהדבר לא ישפיע על חוקיות העיבוד לפני ביטולו, ולא ישפיע על עיבוד המידע האישי שלך שנערך בהסתמך על עילות עיבוד חוקיות מלבד הסכמה.

אם אתה תושב באזור הכלכלי האירופי ואתה סבור שאנו מעבדים את המידע האישי שלך שלא כדין, יש לך גם את הזכות להתלונן בפני הרשות המקומית לפיקוח על הגנת הנתונים. אתה יכול למצוא את פרטי ההתקשרות שלהם כאן:  http://ec.europa.eu/justice/data-protection/bodies/authorities/index_en.htm .

אם אתה תושב בשוויץ, פרטי הקשר של רשויות הגנת המידע זמינים כאן:  https://www.edoeb.admin.ch/edoeb/en/home.html .

 

אם יש לך שאלות או הערות לגבי זכויות הפרטיות שלך, תוכל לשלוח לנו דוא"ל לכתובת  lavic.info@gmail.com.

 

פרטי חשבון

אם תרצה בכל עת לעיין או לשנות את המידע בחשבונך או לסיים את חשבונך, תוכל:

   ■  היכנס להגדרות החשבון שלך ועדכן את חשבון המשתמש שלך.

עם בקשתך לסיים את חשבונך, אנו נשבית או נמחק את חשבונך והמידע שלך ממאגרי המידע הפעילים שלנו. עם זאת, אנו עשויים לשמור מידע מסוים בקבצים שלנו כדי למנוע הונאה, לפתור בעיות, לסייע בכל חקירות, לאכוף את תנאי השימוש שלנו ו/או לציית לדרישות החוק החלות.

ביטול הסכמה לשיווק בדוא"ל:  אתה יכול לבטל את הרישום מרשימת הדוא"ל השיווקית שלנו בכל עת על ידי לחיצה על הקישור לביטול הרשמה בהודעות הדוא"ל שאנו שולחים או על ידי יצירת קשר באמצעות הפרטים המפורטים להלן. לאחר מכן תוסר מרשימת הדוא"ל השיווקית - עם זאת, אנו עשויים עדיין לתקשר איתך, למשל כדי לשלוח לך אימיילים הקשורים לשירות הנחוצים לניהול ושימוש בחשבונך, כדי להגיב לבקשות שירות, או עבור אחרים למטרות לא שיווקיות. כדי לבטל את הסכמתך אחרת, תוכל:

   ■   גש להגדרות החשבון שלך ועדכן את ההעדפות שלך.

 

6. בקרות עבור תכונות אל-לא-מעקב

רוב דפדפני האינטרנט וחלק ממערכות ההפעלה הניידות והיישומים הניידים כוללים תכונה או הגדרה של Do-Not-Track ("DNT") שאתה יכול להפעיל כדי לאותת על העדפת הפרטיות שלך לא לנטר ולהיאסף נתונים על פעילויות הגלישה המקוונת שלך. בשלב זה, לא סוכם סופית תקן טכנולוגי אחיד לזיהוי ויישום אותות DNT. לפיכך, איננו מגיבים כעת לאותות של דפדפן DNT או לכל מנגנון אחר שמעביר אוטומטית את בחירתך לא להיות במעקב מקוון. אם יאומץ תקן למעקב מקוון שעלינו לפעול עליו בעתיד, נודיע לך על נוהג זה בגרסה מתוקנת של הודעת פרטיות זו.

 

7. האם לתושבי קליפורניה יש זכויות פרטיות ספציפיות?

בקצרה:   כן, אם אתה תושב קליפורניה, מוענקות לך זכויות ספציפיות לגבי גישה למידע האישי שלך.

סעיף 1798.83 של מדינת קליפורניה, הידוע גם כחוק "Shine The Light", מתיר למשתמשים שלנו שהם תושבי קליפורניה לבקש ולקבל מאיתנו, פעם בשנה וללא תשלום, מידע על קטגוריות של מידע אישי (אם יש) נחשף לצדדים שלישיים למטרות שיווק ישיר ואת השמות והכתובות של כל הצדדים השלישיים איתם שיתפנו מידע אישי בשנה הקלנדרית הקודמת. אם אתה תושב קליפורניה וברצונך להגיש בקשה כזו, אנא שלח את בקשתך בכתב אלינו באמצעות פרטי הקשר המופיעים להלן.

אם אתה מתחת לגיל 18, מתגורר בקליפורניה ויש לך חשבון רשום עם  באתר, יש לך את הזכות לבקש הסרה של נתונים לא רצויים שאתה מפרסם בפומבי באתר  אתר אינטרנט. כדי לבקש הסרה של נתונים כאלה, אנא צור איתנו קשר באמצעות פרטי הקשר המופיעים להלן, וכלול את כתובת הדוא"ל המשויכת לחשבונך והצהרה שאתה מתגורר בקליפורניה. אנו נוודא שהנתונים אינם מוצגים בפומבי ב-  אתר אינטרנט, אך אנא שים לב שייתכן שהנתונים לא יוסרו באופן מלא או מקיף מכל המערכות שלנו (למשל גיבויים וכו').  

 

8. האם אנו מבצעים עדכונים להודעה זו?

בקצרה:   כן, אנו נעדכן הודעה זו לפי הצורך כדי לשמור על ציות לחוקים הרלוונטיים.

אנו עשויים לעדכן את הודעת הפרטיות הזו  מעת לעת. הגרסה המעודכנת תצוין בתאריך "מתוקן" מעודכן והגרסה המעודכנת תיכנס לתוקף ברגע שהיא תהיה נגישה. אם נבצע שינויים מהותיים בהודעת פרטיות זו, אנו עשויים להודיע לך על ידי פרסום בולט של הודעה על שינויים כאלה או על ידי שליחת הודעה ישירה אליך. אנו ממליצים לך לעיין בהודעת פרטיות זו  לעתים קרובות כדי לקבל מידע כיצד אנו מגנים על המידע שלך.

 

9. כיצד תוכל ליצור איתנו קשר לגבי הודעה זו?

אם יש לך שאלות או הערות לגבי הודעה זו, תוכל  שלח לנו דוא"ל בכתובת  lavic.info@gmail.com  או בדואר אל:

Lavic Spa Salon Ltd 

רח' הירקאין 99

תל אביב,  גוש דן  63432

ישראל

 

כיצד תוכל לסקור, לעדכן או למחוק את הנתונים שאנו אוספים ממך?

בהתבסס על החוקים החלים במדינה שלך, ייתכן שתהיה לך הזכות לבקש גישה למידע האישי שאנו אוספים ממך, לשנות מידע זה או למחוק אותו בנסיבות מסוימות. כדי לבקש לעיין, לעדכן או למחוק את המידע האישי שלך, בבקשה  לבקר:  http://www.lavicspasalon.com . אנו נגיב לבקשתך תוך 30 יום.